Betöltés...

  • 2022. 1. 17.

Miért tőlünk tanulj?

A magyar piacon senki nem készített a miénknél nagyobb elérésű tartalmat a közösségi médiában. Az elmúlt öt évben több milliárd (igen, milliárd) elérést generáltunk már organikusan a partnereinknek. Az oktatásunk során mindent megmutatunk neked ami ahhoz kell, hogy egy sikeres, jól működő közösségi média jelenlétet építs magadnak.

Minden tudást átadunk amire szükséged lehet.
Dönts te is mellettünk!

Amiben mások vagyunk a versenytársainknál:
  • A képzésünk árazása átlátható és korrekt
  • Gyakorlati, azonnal használható tudásod lesz
  • Kis- és középvállalkozásokra szabott tudás
  • Valós projektekkel mutatunk meg mindent
  • A képzés rövid és intenzív
  • Ha nem vagy elégedett, a képzés ingyenes

Ugrás az árakhoz

Marketing képzéseink

Másra van szükséged? kérj egyedi árajánlatot!

Csomag
Szint Belépő Középhaladó Haladó
Alapok Megtanulod a marketing szellemi alapjait, megérted mitől működik egy jó kampány. Megtanulod a marketing szellemi alapjait, megérted mitől működik egy jó kampány. Megtanulod a marketing szellemi alapjait, megérted mitől működik egy jó kampány.
Kontent Elsajátítod a Facebook & Instagram tartalomgyártás titkait. Elsajátítod a Facebook & Instagram & E-mail tartalomgyártás titkait. Elsajátítod a Facebook & Instagram & E-mail & TikTok tartalomgyártás titkait.
Hirdetések Megtanulod használni a Facebook & Google hirdetéskezelőt. Megtanulod használni a Facebook & Google hirdetéskezelőt. Megtanulod használni a Facebook & Google & TikTok hirdetéskezelőt.
Értékesítés Elsajátítod az értékesítési tölcsér felépítéséhez szükséges minden tudást. Elsajátítod az értékesítési tölcsér felépítéséhez szükséges minden tudást. Elsajátítod az értékesítési tölcsér felépítéséhez szükséges minden tudást.
Kampánytervezés Ez a csomag még nem tartalmaz kampánytervezés. Veled közösen megtervezzük a bevezető kampányod. Veled közösen megtervezzük a bevezető kampányod.
Virális videó Ez a csomag még nem tartalmaz videós oktatást. Ez a csomag még nem tartalmaz videós oktatást. Megtanulod a videóvágás alapjait (Adobe Premiere) és egy virális videó készítéséhez szükséges elméleti anyagot.
Web+ Ez a csomag még nem tartalmaz fejlesztői oktatást. Ez a csomag még nem tartalmaz fejlesztői oktatást. Elsajátítod az alapvető rendszergazdai ismereteket amelyek a céges weboldalad SEO eredményeit javítja majd (nem szükséges semmilyen előzetes fejlesztői tudás).
Időtartam és helyszín 4x4 óra személyesen (helyszín: Budapest). 6x4 óra személyesen (helyszín: Budapest). 10x4 óra személyesen (helyszín: Budapest).
Kiknek ajánlott?

Induló egyéni vállalkozásoknak és mikrovállalkozásoknak.

Ha már vannak ügyfeleid de növekedni szeretnél.

Maximalistáknak, akiknek nem elég a középszerű.

Árazás Nettó 100.000 HUF
Fizess részletekben:
3x33.334 forint (/hó)
Nettó 150.000 HUF
Fizess részletekben:
3x50.000 forint (/hó)
Nettó 250.000 HUF
Fizess részletekben:
3x83.334 forint (/hó)
Megrendelés

[email protected]

[email protected]

[email protected]