fbpx
28.6 C
Budapest

Ments életet karácsonyra!

Hi! Ezt a bejegyzés el fog térni az eddigiektől. Ma meg foglak kérni valamire ami úgy érzem közös felelősségünk és vállalkozóként tartozunk ennyivel a közösségnek, tartozunk ennyivel az országnak. Arra kérlek, hogy csatlakozz a Ments Életet Alapítvány gyűjtéséhez, akár csak néhány ezer forinttal. Cégként, magánszemélyként, teljesen mindegy.

Kinek segítenek?

Az alapítvány súlyosan beteg gyermekek mindennapi életét teszi egyszerűbbé vagy adott esetben szórakoztatóbbá. Egy új játékkonzol vagy valamilyen felszerelés rengeteget jelent egy beteg gyermeknek, az arcukon látható öröm pedig nem mérhető forintokban vagy bármilyen földi valutában. Arra kérlek, hogy nézd meg az alapítvány oldalát ide kattintva és adakozz a pénztárcádnak megfelelően!

Mennyivel adakozzak?

Egy gyermek álmának megvalósítása körülbelül 120.000 forintba kerül. Nem kérlek, hogy egyedül utalj át ennyit, ahogy az alapítvány sem. Egy álomjegy ára 2.000 forint, ennyivel úgy gondolom mindegyikünk képes hozzájárulni ehhez a célhoz. Adakozhatsz persze többet is, ha módodban áll akkor akár egy teljes álmot megvalósíthatsz egyedül. Névvel vagy névtelenül.

Adakozás:

Az alapítvány oldalát a https://mentseletet.hu címen éred el, a kampányukat pedig a http://mentseletetkaracsonyra.hu/ weboldalon tudod támogatni. A gyűjtés 2020.12.31-ig tart, kérlek csatlakozz és oszd meg az ismerőseiddel!

Psszt! Ezt nézd!

Lejárt az unalmas cégek ideje. Az unalmas vagy nem létező weboldalak nem fognak új vevőket hozni. Érdekel, hogy mennyibe kerül egy trendi weboldal?